Renovering giver grå hår

af Parcelhusmor

Renovering giver grå hår

Sandheden er, jeg har lidt grå hår, og de bliver farvet og er ellers skjult godt i min blonde manke. Men efter vi har købt hus, så er det ligesom, der er kommet et par stykker mere, og flere er på vej.
Vi er godt i gang med at renovere og viste godt, det ville være hårdt arbejde. Men alligevel når man står i det, så er der så mange ekstra småting, og det giver lidt sved på panden. Det gode er, vi lærer vores hus at kende lige på og hårdt.
Der er også solstrålehistorierne, vi har selv udskiftet håndvask og toilet. Farvel 70’er-stil og hej til ny opdateret stil (hvor mine balder trygt kan sidde på et nyt bræt). Har optur over, at vi selv har kunnet klare det, og det var ikke engang så svært. Man skal bare have tålmodigheden og sætte sig ind i, hvad der skal gøres.
Vi havde også planlagt at male vores 70’er klinker i badeværelset, men alle de fagpersoner, vi har talt med, fraråder os det. Det er pga., at det er et vådrum, og før eller siden vil malingen begynde at skalle af. Som jeg kunne forstå, ville det være nærmere før.
Så indtil videre køre vi en kombi-stil af det nye friske, krydret med 70’er-klinker eller omvendt.
Men, men … vi tester maling på fliser to andre steder i huset, og så må vi se, hvordan det sidder fast. Hvis godt, så giver vi badeværelsets fliser en ordentlig omgang.

You may also like

Skriv en kommentar