Bananpandekager
Ca. 18 stk.
2 bananer (gerne godt modne)
2 æg
5 spsk. havregryn med top
2 spsk. mel med top
Jeg benytter mig af økologiske råvarer.
-Varm en pande ved ikke for høj varme, pandekagerne kan nemt brænde på. -Bananerne moses med en gaffel.
-Æggene knækkes i og røres rundt med evt. gaflen.
-Havregrynene kommes i, og massen røres rundt.
-Mel kommes i.
-Massen skal ikke være for flydende, men så fast at den kan samle sig lidt på panden.
-Smelt noget rigtig smør på panden, tag en spiseske og placer en skefuld pandekagedej med lidt top på panden.
-Steg begge sider til de er gyldenbrune.
Ovenstående er en slags basisopskrift. Der kan evt. tilføjes hampefrø og/eller tørrede brændenælder – som kan laves selv.
I stedet for mel kan man bruge mandel-, kokos- eller proteinmel. Men så skal blandingsforholdende være lidt anderledes. I stedet for smør kan man stege i kokosolie.
Der er så mange muligheder med denne basisopskrift, og kun fantasien sætter grænser.
Pandekagerne kan spises som snacks eller til morgenmad.
Tilføj en klat (hjemmelavet) marmelade på toppen. Det kan anbefales.
Velbekomme.