Tilbage til det gamle normale

af Parcelhusmor

Det gamle normale er 8 til 16 jobbet, børn i instutition, børn man desværre ikke ser så meget i hverdagene … Thats life.

2 ½ år på orlov fra jobbet er slut, og jeg er tilbage på mit arbejde. Store E er færdig med sin behandling, og fra den ene dag til den anden har alt ændret sig igen – tilbage er den gamle og normale hverdag.

Tænk, den anden hverdag med hospitalsbesøg og behandlinger var blevet den normale hverdag for os …

Men heldigvis kom den gamle hverdag tilbage, jeg savner dog al den ekstra tid sammen med mine børn. For den ekstra tid jeg fik, var og er guld værd. Man skal jo se på det positive i livet, selvom det kan være svært.

Så da coronaen kom snigende fra Kina, var det at arbejde hjemmefra og have sine børn omkring sig ikke det værste, der kunne ske. Selvom det kunne give lidt sved på panden, når man sad i et telefonopkald, og den mindste stod ved ens dør og bankede på og råbte ”mooaarrrr”.
Frk. Omstillingsvenlig det er mig, tilbage til det gamle normale. Hurra for det.

You may also like

Skriv en kommentar