Hej hårdt arbejde, farvel fiskedam

af Parcelhusmor

Hej hårdt arbejde, farvel fiskedam

IMG_7252

 

Vi havde (bemærk ordet i datid) en fiskedam. Hyggeligt kunne det have været, at have sådan en. Men når man har en baby, er det ikke optimalt. Jeg får det dårligt, når jeg tænker på de drukneulykker, der har været med små børn i fiskedamme.
Så manden og jeg gjorde det til en påskeferiemission, at få den gravet op. Jeg troede, vi skulle grave hele vejen til Kina for at få den balje op. Men nej (heldigvis). Da stenene omkring den blev taget væk, tror vi fik gravet 40 cm ned hele vejen rundt om og lirket den godt, så kunne vi løfte den op.

Det blev til en high five for totalt godt teamwork. Jeg tog et billede af dammen og satte den i den blå avis. Skrev den kunne afhentes gratis, troede ikke nogen ville have sådan en bandit. Men indenfor 1 1/2 time var den afsat og blev hentet næste dag. High five igen!

Nu har vi fyldt jord, grus og gammelt hønsehus-strøelse og ”puha” i hullet. Parcelhusfar har gravet en mælkejunge midt ned i hullet, for til sommer skal vi have jordkolde øl. Eller det kan være, det bliver det meste af året, den bliver brugt. Han er dog ikke helt færdig, for han er ved at lægge tunge fliser rundt om. Så inden ugen er omme, kan man ikke se, at der har været en andedam eller hul der.

 

IMG_7255

You may also like

Skriv en kommentar