Børneferie

af Parcelhusmor

Børneferie

Jeg har i juni lavet ingenting i ni dage. Hvordan det er muligt? To ord: ”all inclusive”.
Skulle ikke tænke over, hvilken mad der skulle serveres, det blev klaret for mig. Drikkevarer, snacks og is var også med i dealen. Ingen rengøring, ingen vask af tøj. Bare hygge, slappe af og være sammen. Ren lykke.
Vi havde booket en tur med Sunweb til Mallorca, hvor vi boede på Vell Mari, et dejligt resort for en børnefamilie.

Karavane af klapvogne

Gæsterne på resortet var næsten alle børnefamilier, hvilket faktisk er genialt, når man gerne vil have, at ens barn skal finde nogen at lege med.
Når man tænker på, hvor stor en horde af børn der var samlet, så var der utroligt lidt gråd og hysteri. Lige efter mit hoved.

Der blev leget flittigt i begge pools, både af børn og voksne. En overgang var der endda vandkamp, hvor voksne mænd og børn havde en fest. Ens indre legebarn kommer frem, når der er et legestativ i en pool med to vandrutsjebaner.
Til de voksne, der ville slukke tørsten med øl, var der San Miguel i stride strømme. Mon ikke mange mænd var glade for det. Sådan en familieferie kræver dæleme ikke meget af dem eller en selv.

Ved børnepoolen er der driverliv med familien

Vi fik købt lidt lir til poolen, heriblandt en fancy båd til den bette. Når det er sagt, var børnepoolen sidst på dagen lavet om til en stor flydende legetøjsbutik og alle kunne lege med alt.

På resortet var der plantet mange træer, så det lagde en god dæmper på solens stråler og varme. Derudover var der omkring de to pools, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

Maden var rigtig fin, masser af vælge imellem. Men til sidst har man brug for andre dagligdagsrytmer og mere krydret mad. Min gane er til stærk og krydret mad (som man kan se på Facebook/parcelhusmor hvor jeg fik lavet en sindssyg stærk chili med hvidløg). Men stadig begejstret for at alt blev lavet og gjort for mig.
Hvis man skulle på en tur, kunne man få picnic med fra hotellet. Wauw altså, det benyttede vi os af, da vi så Caves of Drach. Hotellet gav os en pose med, hvori der var sandwich, frugt og vand – sikken service.

Så alt i alt, skønt sted og vi vil gerne af sted igen. Og hvis jeg tog mine egne krydderier og chili med, kunne jeg snildt klare 20 dages driverliv med familien.

Min familie

Sunweb har fornuftige priser, og rart man ikke skal holdes i hånden af en guide. Hvis man har brug for det, er de der også til det 🙂

You may also like

Skriv en kommentar