Sommer i Danmark

af Parcelhusmor

Med et kemobarn (bruger ikke ordnet leukæmibarn mere, da den “bussemand” er blevet sparket væk), der har nedsat immunforsvar og et CVK, så rejser man ikke til udlandet på ferie og giver den gas. For hvis der opstår feber eller andet hos E, så skal vi helst en tur på et hospital i DK og helst Riget asap.

Så vi blev selvfølgelig i dejlige Danmark, og man skulle tro, at sommeren var til for os og alle andre børn med nedsat immunforsvar.
Vi var så heldige, at låne min moster og onkels hus i Løkken – da de var udenlands. Der havde vi en fantastisk uge fyldt med sjov, hygge, strand, familiebesøg, sightseeing og ellers, hvad min datters hjerte kunne begære.

At være en uge væk fra det hele var guld værd for os alle tre. Nye omgivelser, sent i seng, spise på restaurant og bare slappe af – hvilken luksus.

I vores situation lærer man at sætte pris på alle de små ting her i livet. Sådan har det i hvert fald været for mig. Er så irriterende positiv og glad, for det er det, jeg vil have skal smitte af på min datter, og det lykkes.

Sommer i Danmark er helt fantastisk, og måske man skulle leje en autocamper næste år og køre landet rundt. Hvis vi skulle få regn, så bliver det taget med et smil. For sommerregn er dejligt, og hvis man om aftenen kunne ligge og lytte til den, ville det være en bonus.

You may also like

Skriv en kommentar