Da ræven kom forbi

af Parcelhusmor

Ja, så skete det desværre: Ræven kom forbi vores have og snuppede vores fire høns og fire kyllinger fra hønsehuset. Det skete på min datters fødselsdag. Hård måde at starte dagen på? Jeps.
Vi skjulte det for hende, så hun ikke skulle stå og græde på sin fødselsdag.
Samme dag, som det skete, så jeg en ny side af Parcelhusfar, han er klar til Robison-ekspeditionen! Vores venners hane var nemlig blevet skambidt så kraftigt af en hund, at den skulle aflives. Det stod Parcelhusfar for. Jeg sagde, at jeg nok skulle hjælpe, det fortrød jeg siden – sådan noget skal jeg ALDRIG være med til igen.
Den korte historie er: Parcelhusfar slog hanen bevidstløs og huggede hovedet af den. Jeg troede, jeg skulle hjælpe med at holde den, men HELL NO jeg stod i stedet med ryggen til og med hænderne for ørene. Vil ikke komme med detaljer … jeg duer ikke til aflivning af dyr.
Men det gør Parcelhusfar tværtimod, og det så jeg ikke komme.
Dagen efter min datters fødselsdag, fik hun at vide, hvad der var sket med vores høns, og hun græd og græd.

Hvad jeg har lært af ”da ræven kom forbi”:
Parcelhusfar er ”survival of the fittest”-agtig
Jeg er gået ”all in” på vild rævesikring af de næste høns’ hus og gård
Mit vildtkamera kommer til at være oppe om natten fremover, og jeg skal finde ud af, hvorhenne ræven kom ind i vores have
Hønsene betød meget mere for mig, end jeg troede

Så efter vores sommerferie skal vi ud og købe fire nye høns. Jeg glæder mig meget til det ekstra liv, det giver i haven. At se store E være så stolt, når hun viser dem frem ,og hvor god hun er imod dem

You may also like

Skriv en kommentar