Hippie-hus med høns

af Parcelhusmor

Hippie-hus med høns

Overskriften ligger så godt på tungen. Sådan et hus gad jeg godt have, især det med hønsene.
Vi har en ret fin størrelse grund, hvor huset er placeret meget fornuftigt. Det gør, at vi har meget ”jord” at lege på. I den ene enden af grunden er det ideelt at have et hønsehus + gård, dette havde den tidligere ejer også. Hønsehuset er dog for gammelt, og hviiiiss Parcelhusfar gav sig og sagde ja tak til høns, skulle vi finde et nyt hus til de høns.
Jeg har selvfølgelig været meget proaktiv og faktisk fundet flere skønne huse. Derudover har jeg selvfølgelig også et projekt til ham, hvor han kommer til at bygge hønsegården. Tænker det må været et godt mandeprojekt, det er jo godt at have noget at tage sig til:-)
Jeg vil meget gerne være behjælpelig med at sætte et hønsenet op, så ræven ikke har adgang. Men jeg er nok mere til at indrette deres hus og gøre rent. Derudover vil jeg være en stjerne til at samle hønsenes æg, fodre og hygge om dem.
Når de bliver gamle og ikke mere lægger æg, så er det ikke helt øv – for de skal IKKE slagtes. Så bliver det bare en høne på pension. Den kan stadig hygges om og passe på de andre.
Det er det rene idylliv.

På denne side har jeg fundet en hel hær af hønsehus, som ville klæde min have. Spørgsmålet er, hvilken skal jeg vælge, hvis Parcelhusfar giver sig 😉
Inspiration: www.hønsegården.dk

Romantik

You may also like

Skriv en kommentar