Super sexy eller bare realistisk

af Parcelhusmor

Jeg er realistisk!

Jeg er og bliver ikke super sexy, når jeg gør rent. Hvor kunne det være rart, at være en sex-killing, der ligger med måsen i vejret.

Hvis jeg ligger med måsen i vejret, når jeg gør rent, er det iført pyjamasbukser, mens jeg er ved at rode legetøj ud under sofaen eller sengen. Jeg samler legetøj op både fra barn og hund! Jeg kan altid være sikker på at støde på nullermænd, nogle gange kun få, men de ligger bare og venter på mig.

I stedet for at tilbyde Parcelhusfar et blowjob og en øl, imens han sidder og fedter med sin telefon, så hundser jeg med ham. Jeg skal ikke gøre parcelhus-paladset rent alene!

Kan jeg været super sexet? Orkkkk ja da, har et labert Agent Provocateur-sæt liggende i walkin-skabet. Bliver det luftet tit? Ha, ha, ha… NEJ! Det samler nærmere støv. Det er realistisk.

Men så er det, man som kvinde må tage sig sammen og lave en overraskelse. Det har jeg gjort før, det var inden barn. Nu skal der planlægges og meget mere …

Så hej sexiness, jeg tager da bare Agent Provocateur indenunder min dejlige bomuldspyjamas. Så forvandler jeg mig til en ulv i fåreklæder og kunne få mulighed for at være spontan.

Rengøring og hundsning med manden, here I come.

Parcelhusmor power 🙂 Det er ikke kedeligt i forstaden.

You may also like

Skriv en kommentar